huawei-p40-pro-+-plus-mobiltelefoner-mobiles.jpg huawei-p40-pro-+-plus-mobiltelefoner-mobiles.jpg

Huawei P40 Pro+ 8GB/512GB

17 980 kr
Färg
Finns i lager
Finns att beställa
.
Finns att beställa

Produktbeskrivning:
 • Leica Quad-kamera med 50 MP Ultra Vision
 • 32 MP Selfie-kamera
 • Kirin 990 5G CPU
 • 6,58 tum OLED-display
 • 4200 mAh batteri med HUAWEI SuperCharge


 

I. DESIGN: SE, RÖRA, KÄNNA. FULL AV SPÄNNING


 

Display: Det flödande undret i din hand

Inspirerad av skönheten och formen av strömmande vatten, är Quad Curve Overflow Display framtagen för att lösa upp hinder för vision och fantasi i varje kant. Dessutom med 90 Hz uppdateringsfrekvens, kan du njuta av den uppslukande vyn över den hela flytande skärmen . Den monterande mittramen och skyddande runda hörn förbättrar den ha rmoniska känslan från dina ögon till din hand.

 

Bakdesign: Fånga elegansen på djupet

Färgerna Deep Sea Blue, Ice White, Black, Blush Gold och Silver Forest återspeglar naturens renhet. Den brytande matta ytan framhäver en eterisk känsla av djup, elegans oc h inre lugn i alla nyanser.


 

II. FOTOGRAFI: Utforska världen, skapa dina berättelser


 

Sluta aldrig utforska livet och skapa berättelser. Ultra Vision Leica Penta / Quad / Triple Camera arbetar som ett mycket enhetligt system och ger dig alltid säkerhetskopiering för att fotografera varje dag eller natt, oavsett om motivet är på nära håll el ler på avstånd. Fånga lätt det du ser och låt det tala för det du känner.

 

Huvudkamera och sensor: Hela dagen, Helvy, Super Definition

Den branschledande 1 / 1,9 tum sensorn med XX mikrometer super stor pixelstorlek finns nu i smarttelefonen. RYYB färgfilterfältet ger dessutom massivt ljus, högt dynamiskt intervall och lågt b rus. Med stöd av 4 i 1 pixelfin ning och Octa PD Autofocus, definierar 50MP huvudkameran superklarhetsfotografering med exakta detaljer oavsett scenkomplexitet och ljusförh ållanden. HUAWEI XD Fusion Engine som drivs av den uppgraderade ISP och NPU är fullt kompetent att snabbt bearbeta den enorma mängden information och förbättra den extraordinära tydligheten på pixelnivå för varje bild, dag eller natt.

 

Dagsljus: Varje del berättar en annan stor berättelse

Njut av den fantastiska utsikten med 50MP huvudkamera precis som dina ögon ser men full av fantastiska detaljer. Förstora alla små delar från ramen så får du ytterligare ett bra foto med rik textur och färg.

 

Lowlight: Ba ra lite ljus, din önskade tydlighet

Tack vare HUAWEI Ultra Vision Sensor kan ditt själv säkra leende, snygga klänning och den fantastiska natthimlen fångas , även i med fantastisk belysning, skarp färg och lågt brus.

 

Telefoto Zoom: Var stilla . Möt de osynliga detaljerna.

Du behöver inte gå framåt. Allt dras närmare med hög upplösning, skarpa konturer och exakt färg. Du kommer att kunna se din favoritartists e xklusiva gitarr, texten till en varningsskylt på andra sidan floden och glada tårar i ansikt et av en idrottsman. Alla dessa detaljer förtjänar att ses.

 

Porträtt: AI Portrait Studio för dig och alla

Med hjälp av Ultra Vision huvudkamera och den utvecklade A I algoritmen, kan HUAWEI P40 Pro exakt analysera och segmentera miljöer och människor. Med pixelnivåförbättringen återställer den det ursprungliga utseendet med fantastisk belysning, naturlig färg och skarpa detaljer. Var alltid redo att ta porträttfoton av hög kvalitet på vem som helst, när som helst eller var som helst.

 • Klassisk filmisk stil i svart bakgrund.
 • Återge din naturliga hudfärg i ren bakgrund.
 • Även ögonbryns- och hårst råna är skarpa och tydliga i närbilden.
 • Precis rätt mängd ljus för att belysa ansiktet.
 • Skilj ut från den komplexa bakgrunden och scenen.
 • Ditt leende är fantastiskt i mörkret.
 • När du är i fokus håller du mitt hjärta rusande
 • Skapa ett fantastiskt porträtt med pro-bokeh effekt.

 

Framkamera: Se bäst ut utan ansträngning

Den nya uppsättningen uppgrade rade HD 32MP frontkamera med autofokus och en IR djupkamera arbetar nära för att producera en bra selfie med naturliga bokeheffekter. Den intelligenta optimeringen av belysning, hudfärg och texturdetaljer är mer exakta och personliga så att du älskar att t a selfies.

 • Den mjuka belysningen, naturliga hudtonen och den naturliga strukturen gör en bra selfie.
 • Håll fokus på dina ljusa ögon.
 • Multifokus plus distorsionskorrigering bidrar till en bra groupie som gör alla lyckliga.

 

AI: AI Skapar magi

HUAWEI Golden Snap AI Bästa ögonblick. AI rörelsealgoritmen upptäcker och känner igen hållnings och uttrycksfunktioner. Det tar flera 4K rörliga bilder cirka 1,7 sekunder * och rekommenderar 1 3 bilder av det bästa rörliga ögonblicket.

 

HUAWEI Golden Snap - AI Ta bort förbipasserande

Låt AI ta bort förbipasserande * genom att kombinera flera ramar i en. Så du kan ha en ren bakgrund och fokusen sticker helt ut.

 

HUAWEI Golden Snap - AI Ta bort reflektion

Låt inte ljusreflektion förstöra ett bra foto. Gå till galleriet, AI kapaciteten för redigering hjälper dig att fixa det genom att ta bort det specifika lagret.


 

III. VIDEOGRAFI: DU väljer berättelsen. VI FILMAR DET.


 

Den professionella 40MP vidvinkla cine-kameran med den innovativa RYYB-sensorn låter dig släppa loss din kreativitet när du gör filmer. Med många filmfunktioner kan du spela in 4K högupplösta videor med både bakre och främre kameror, fånga de flyktiga bästa ögonblicken och livets lugn eller zooma in i fjärran för att berätta historier på olika sätt.

 

Lowlight-video: Kom ihåg den underbara natten, fånga din livliga berättelse

Spela in högkvalitativ video i vilket ljus som helst. Oavsett om du fångar ditt nattliv eller tittar på barnen som leker på stranden under solnedgången kommer varje berättelse att spelas in precis som hur det hände framför dina ögon. Upp till ISO 51200 kan du fortfarande fånga en tydlig historia.

 

Televideo: Skakande händer? Inga problem.

Håll telefonen. Zooma in i scenen. Med den helt nya HUAWEI AIS och OIS kan du fånga alla berättelser även på avstånd med tydlighet och stabilitet.

 

Ljudzoom: Hör vad du vill

Folk pratar, folk sjunger. Rösten går med din kamera. Zooma * in i det du vill höra och hör det högt.

 

Tidsfördröjning: Fånga tidens essens

Med stöd för 4K- och Ultra-Wide Angle-inspelning ger pro-level time-lapse-videofunktionen möjlighet att komma ihåg varje ögonblick på bara några sekunder.

 

Super slow-motion: Fånga flygtiden

Var en magiker och bromsa tiden och njut av varje dyrbart ögonblick med 7680 fps Super Slow-motion-video.

 

Framkamera 4K: Från Selfie till Velfie

Nu kan du spela in superklara selfie-videor med 4K-videofunktionen på framkameran. Starta din 4K vlog och var alltid redo att dela dina vardagliga berättelser.


 

IV. PRESTANDA, 5G: OTRYCKLIG PRESTANDA FÖR EN VERKLIG upplevelse


 

Omfamna den ultrasnabba hastigheten med världens första integrerade 5G SoC *, Kirin 990 5G-chipset. Tack vare 7nm + EUV tekniken och innovativa CPU arkitekturer kan HUAWEI P40 Pro uppnå hög effektivitet och systemfluiditet. Bli förvånad över den enastående grafiska prestanda för Mali G76 MC16 GPU, enastående bildbehandling drivs av den uppgraderade ISP och avancerad AI kapacitet i dual core NPU.

 

Spel: Fantastiskt spel med allt under kontroll

Den uppgraderade bildmotorn optimerar intelligenta bildramar för att säkerställa hög t flyt och mindre energiförbrukning. I den fantastiska displayen med 90 Hz kommer dina ögon att se den verkliga skillnaden med att spela ett 90 fps spel. Det är nu mer flytande och stabilt med mest tid i hög ram. Och oroa dig inte för överhettningsfrågan eftersom det unika SuperCool systemet i 3D grafenfilm samarbetar med den ultratunna VC för att effektivt leda bort värmen.

 

5G: Nätverkskompatibilitet

Med stöd för 2G / 3G / 4G / 5G, NA & NSA nätverksarkitekturer och de flesta vanliga frekvenser kan du resa runt om i världen. *

 

5G: 4K Livestream

Den ultrahöga nätverkshastigheten plus låg fördröjningstid gör att du kan njuta av tydlig och flytande 4K livestream så mycket som möjligt.

 

5G: Wi-Fi 6 Plus

Med hjälp av dynamisk smal bandbreddsteknologi penetrerar WiFi 6 Plus telefonen fler väggar och golv. Den har 160 MHz bandbredd och ger optimal hastighet upp till 2,4 Gbps. *

 

Dual SIM Plus eSIM *

Välj två av de tre kanalerna baserat på dina behov. Nätverk och samtal samtidigt.


 

V. KRAFT OCH LADDNING


 

Kraft: fortsätt att rulla, njut av varje kraftfull dag

Den innovativa CPU arkitekturen ger hög effektivitet och AI allokeringsmekanismen utnyttjar 4200mAh batteriet bättre för att uppnå bra prestanda och längre arbetstid.

 • 40W HUAWEI SuperCharge
 • 27W Wireless HUAWEI SuperCharge
 • Omvänd trådlös laddning
 • 27W HUAWEI SuperCharge Wireless Car Charge


 

VI. SÄKERHET OCH INTEGRITET


 

IP68, byggd för de fria själarna

Med skydd från plötsliga regndro ppar eller oavsiktliga stänk så är du fri att utforska och gå på äventyr. Det är dags att släppa loss all din energi och kreativitet.

 

Fingeravtryck: peka, skanna och verifiera

Varje gång du tar upp telefonen kan du också låsa upp den med ditt fingeravtryck i det förstorade verifieringsområdet samtidigt. Det är det mest naturliga sättet för en exakt och ultrasnabb verifiering.

 

Integritetsskydd: se dig, känna dig och skydda dig

Den främre gestsensorn och dubbla NPU arbetar tillsammans för att förstå dina handgester och hjälpa dig att kontrollera bilden eller slutföra en skärmdump utan att röra vid telefonen. Dessutom, när den upptäcker någon annan som tittar på din telefon, kommer det privata meddelandet att visas utan några detaljer, så din integritet är skyddad.

 

HUAWEI AppGallery-säkerhet: Dubbel metod, övergripande skydd

Det oberoende TEE OS är skapad endast för känsliga funktioner. Mikrokärnan i detta system har uppnått CC EAL 5+, det bästa säkerhetscertifikatet i klassen. En säker lagringschipset implementeras också för att hålla konfidentiell information. Tillsammans med andra säkerhetsfunktioner, ger EMUI 10.1 omfattande skydd. För att garantera säkerheten för varje app som lanseras i HUAWEI AppGallery, har vi skapat ett omfattande system från start till slut som inkluderar verifiering av utvecklaridentitet, 4 lagars säkerhetsdetektering, nedladdning/installation av skyddsåtgärder och runtime försvar.

 

GripenTrade har ett samarbete med Eteron Official Store där GripenTrade förmedlar Samsung mobiltelefoner till svenska kunder på uppdrag av Eteron Official Store.

 

NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE / 5G
LAUNCH Announced 2020, March 26
Status Available. Released 2020, June 06
BODY Dimensions 158.2 x 72.6 x 9 mm (6.23 x 2.86 x 0.35 in)

Artikelnummer:
Huawei P40 Pro+ 8GB/512GB

Drift & produktion:  Wikinggruppen