Skyddsvästar

GripenTrade är sedan 2011 en E-handelsplats för säkerhetsprodukter och taktisk utrustning. Vi erbjuder ett stort utbud till mycket förmånliga priser!

I vår webbutik ses endast utvalda populära produkter. Dock kan vi tillhanda det mesta som finns på den svenska och internationella marknaden.

Vår målsättning är att tillhanda produkter av bästa kvalite till de LÄGSTA priserna i Sverige. Vi har noterat att de allra flesta aktörerna inom denna bransch håller ett oförsvarligt högt pris. Med anledning av våra låga priser kan vi ej lagerhålla våra produkter. Leverans sker direkt från vår leverantör och tar ca 3-7 dagar enligt DHL.

Skyddsklass IIIA stoppar effektivt blykulor från handeldvapen.
Skyddsklass III och IV skyddar mot automatkarbiner, gevär och höghastighetsammunition från moderna militära vapen.
De lättare västarna tillåter större rörlighet men har en lägre skyddsklass. Med en högre skyddsklass ökar också antal skyddslager och våra kunder kan själv anpassa, utöka och optimera skyddsgraden och skyddsyta helt efter sina önskemål.
Klass IIIA skyddsvästar är de mest lämpade att bäras dolt och under en eventuell uniform eller kavaj.

Ingen skyddsväst kan någonsin ge ett 100% skydd mot vapenhot, dock erbjuder Compass skyddsvästar det bästa möjliga skydd och säkerhet under en mycket hotfull situation.
Skyddsvästarna stoppar också effektivt trubbigt våld från knivar och stickvapen, inte helt ovanliga hotfulla situationer som drabbar dörrvakter, poliser, väktare, militärer m.fl.
Eftersom våra produkter skall rädda liv finns inga marginaler för att fel uppstår vid konstruktion och produktion av din väst. Därför genomför vi ett utökat kontrollprogram i egen testskjutbana och laboratorium.

Vårt sortiment av skottsäkra skyddsvästar är unika och överlägsna i kvalitet då dessa är överdimentionerade i skydds och säkerhetsfaktor på ett sätt som konkurrerande fabrikat inte kan mäta sig med.
Detta åstadkoms genom att kombinera marknadens absolut förnämsta lättvikts skyddsmaterial som i en unik mix för att deras skyddande egenskaper skall möta dom högst ställda kravspecifikationer.

Sedan starten 2011 har vi haft mycket hög kreditvärdighet samt erbjuder säkra betalsätt, här handlar ni tryggt!

Då GripenTrade är ett seriöst och etablerat företag förmedlas endast Skyddsvästar selektivt. Detta innebär att du ska kunna uppvisa ett förordnande eller liknande på att du i ditt jobb är i behov av en skyddsväst. Förmedlingen är inriktad på ordningsvakter och väktare. Även annan förmedling kan ske efter kontakt med GripenTrade där en godtagbar motivering ska ligga till grund för ett köp.

Då skyddsvästarna tillverkas efter beställning då de ska vara så nya som möjligt räknas dessa som specialbeställda produkter och omfattas därför inte av ångerrätten.

Samtliga skyddsvästar är "Recommended by National Institute of Justice"

Vi välkomnar företag, kommunala och statliga myndigheter och uniformspersonal som kunder i webbutiken.

GripenTrade har ett samarbete med COMPASS där GripenTrade förmedlar COMPASS skyddsutrustning till svenska kunder på uppdrag av COMPASS.

GripenTrade förmedlar endast en vara mellan säljare och köpare. 
GripenTrade är inte säljare eller importör. Säljaren ansvarar för frakt/leverans.
Berörd säljare ansvarar för garantiärenden, reklamationer och ångerrätten.

Drift & produktion:  Wikinggruppen