Bildresultat för grip  Välkommen till GripenTrade   Bildresultat för grip

GripenTrade är ett pyttelitet företaget inom internethandeln med förhoppning att kunna erbjuda ett varierande innehåll av attraktiva och ovanliga saker.

Målsättningen som jag inte rubbar på är god kvalite till de lägsta priser som finns att hitta inom Sveriges gränser.

Ärlighet och Goodwill är synonymt med GripenTrade. Förhoppningen är en stark tro på att nöjda kunder återkommer och även föreslår sina vänner att titta in.

GripenTrade är till för De som gärna orkar vänta högst 5-10 dagar längre för att få sin efterlängtade produkt. Kan vara lite jobbigt och tråkigt ibland, men med lite framförhållning och tålamod så hoppas jag att den förnuftige gärna väntar dessa extra dagar om det kan innebära några hundralappar eller några tusenlappar mindre i pris.

Jag försöker hitta nya intressanta föremål som finns på marknaden utomlands och som ännu inte nått oss i Sverige ännu. Med flera års erfarenhet inom branschen så har det tydligt visat sig att de allra flesta varor har ett löljigt för högt pris. Förmodligen för att säljaren vill kräma ut så mycket cash som möjligt.

Mellan tummen och pekfingret så ligger mina priser på 50% mindre i vinst vid försäljning jämfört med andra etablerade och stora företag. Dessa andra 50% som blir över stannar således i Din egen ficka.

Mitt namn är Rickard och mitt pyttelitna företag heter alltså GripenTrade.

Moms och F-skatt och alla såna där tråkiga lagligheter finns.

Betalar skatt gör jag oxå angel

VÄLKOMMEN!

Drift & produktion:  Wikinggruppen