Promenadskoter

Promenadscooter – Snabbt, enkelt och billigt online

Att ha svårt att gå behöver inte hindra dig! Med rätt hjälpmedel tar du dig fram på ett eller annat sätt, och hos GripenTrade kan du hitta den hjälpen till ett av den svenska marknadens lägsta pris. Våra modeller drivs av el – ett miljövänligt och enkelt alternativ till andra drivmedel.

Brett sortiment

I vårt breda sortiment av handikappmopeder hittar du olika färger och former med kraftfulla batterier, god motoreffekt och med praktisk utrustning för att ge dig den bästa användarupplevelsen. Oavsett om du prioriterar en lättare vikt eller hjul som är anpassade för extra framkomlighet i din jakt på elscooter för handikapp är vi säkra på att du hittar det hos oss!

Fler funktioner du kan hitta bland våra promenadscootrar är lyse fram och bak, blinkers, tuta, inbyggd packbox eller korg, backspeglar och terränghjul. Klicka runt i vår katalog för att läsa mer om varje modell!

Kraftfulla motorer av kända märken

Våra promenadscootrar är utrustade med en högkvalitativa motorer. Dessa motorer är tillverkade i temperaturresistent material, som ger en hög tålighet för arbetstemperatur och en motor som håller både bättre och längre än många andra motortyper. Det gör att du kan känna dig trygg i ditt val av elscooter hos GripenTrade.

Långa sträckor på en laddning

Våra promenadmopeder har uppladdningsbara batterier som kan köras mellan 20-55 km på en och samma laddning - det är bara att välja den modell som passar dig bäst. Detta spann räcker för de flesta och gör utflykten till en fröjd!

Drift & produktion:  Wikinggruppen